Kulinārijas kursu kalendārs

DSC_0440

Nosaukums Datums Šefpavārs Cena
Cūkgaļas ēdienu variācijas 22.marts 18:00 otrdiena Gatis Grosbergs 45 EUR
Klasiskie Francijas reģionu ēdieni 23.marts 18:00 trešdiena Raitis Ivanovs 45 EUR
Viesību bufetes galds 29.marts 18:00 otrdiena Gatis Grosbergs 45 EUR
Baltijas reģiona zivis 30.marts 18:00 trešdiena Raitis Ivanovs 45 EUR
Veģetārā virtuve pavasarī (krievu valodā) 2. aprīlis 12:00 sestdiena Pavels Maruščenko 45 EUR
Ķīnas virtuves variācijas 5. aprīlis 18:00 otrdiena Gatis Grosbergs 45 EUR
Jēŗa gaļas variācijas 6. aprīlis 18:00 trešdiena Raitis Ivanovs 45 EUR
Ātri pagatavojami ēdieni darba dienu vakariem 9. aprīlis 12:00 sestdiena Gatis Grosbergs 45 EUR
Francijas klasiskie ēdieni (krievu valodā) 12. aprīlis18:00 otrdiena Pavels Maruščenko 45 EUR
Klasiskie šuši 13. aprīlis 18:00 trešdiena Gatis Grosbergs 45 EUR
Pavasara salāti un uzkodas 17. aprīlis 12:00 svētdiena Raitis Ivanovs 45 EUR
Skandināvijas modernā virtuve 19. aprīlis 18:00 otrdiena Mārtiņš Poltiņņikovs 45 EUR
Klasiskie pasaules deserti 20. aprīlis 18:00 trešdiena Raitis Ivanovs 45 EUR
Indijas ēdieni (krievu valodā) 23. aprīlis 12:00 sestdiena Pavels Maruščenko 45 EUR
Nordic Star. Vīna meistarklase – degustācija „Kā radīt mūsdienīgu vīna karti augstākā līmeņa restorāniem” 27. aprīlis 17:00 trešdiena Hugues Lepin 90 EUR
Nordic Star. Praktiska pavāru meistarklase „Mūsdienīgas ēdienkartes izstrāde augstākās klases restorānā” 28. aprīlis 11:00 ceturtdiena Helene Darroze 90 EUR
Liellopu gaļas ēdienu variācijas 10. maijs 18:00 otrdiena Gatis Grosbergs 45 EUR
Itālijas klasiskie ēdieni (krievu valodā) 11. maijs 18:00 trešdiena Pavels Maruščenko 45 EUR
Baltijas reģiona zivis 14. maijs 12:00 sestdiena Raitis Ivanovs 45 EUR
Francijas klasiskie reģionu ēdieni 17. maijs 18:00 otrdiena Raitis Ivanovs 45 EUR
Pasaules eksotiskās zupas 18. maijs 18:00 trešdiena Gatis Grosbergs 45 EUR
Skandināvu mūsdienu virtuve 21. maijs 12:00 sestdiena Mārtiņš Poltiņņikovs 45 EUR
Baltijas jūras zivju ēdieni (krievu valodā) 24. maijs 18:00 otrdiena Pavels Maruščenko 45 EUR
Pasaules klasiskie deserti 25. maijs 18:00 trešdiena Raitis Ivanovs 45 EUR
Jūras veltes mūsu virtuvē (krievu valodā) 28. maijs 12:00 sestdiena Sergejs Šiporovs 45 EUR
Pasaules modes tendences: Fusion 31. maijs 18:00 otrdiena Gatis Grosbergs 45 EUR
Centrāltirgus tūre (angļu valodā) 1.jūnijs 10:00 trešdiena Raitis Ivanovs 45 EUR
Latīņamerikas variācijas 4. jūnijs 12:00 sestdiena Gatis Grosbergs 45 EUR
Itālijas reģionu ēdieni 7. jūnijs 18:00 otrdiena Eriks Aleksejevs 45 EUR
Kaukāza virtuve (krievu valodā) 8. jūnijs 18:00 trešdiena Pavels Maruščenko 45 EUR
Smalkas uzkodas vīna ballītei 9.jūnijs 18:00 ceturtdiena Gatis Grosbergs 45 EUR
Klasisko Jāņu ēdienu mūsdienīgās variācijas 14. jūnijs 18:00 otrdiena Gatis Grosbergs 45 EUR
Centrāltirgus tūre (angļu valodā) 15. jūnijs 10:00 trešdiena Raitis Ivanovs 45 EUR
Putnu gaļas ēdieni (krievu valodā) 18. jūnijs 12:00 sestdiena Pavels Maruščenko 45 EUR
Šokolādes deserti 21. jūnijs 18:00 otrdiena Raitis Ivanovs 45 EUR
Taizemes virtuves variācijas 28. jūnijs 18:00 otrdiena Gatis Grosbergs 45 EUR
Centrāltirgus tūre (angļu valodā) 29. jūnijs 10:00 trešdiena Raitis Ivanovs 45 EUR
Klasiskie Francijas ēdieni (krievu valodā) 2. jūlijs 12:00 sestdiena Pavels Maruščenko 45 EUR

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Informācija par kursu norisi:

Visu Viesistabas kursu cenā ietilpst:

  • Sagaidīšanas dzēriens
  • Šefpavāra vadīta praktiska nodarbība ar visu dalībnieku līdzdarbošanos
  • Visa nepieciešamā aprīkojuma un inventāra izmantošana
  • Pierakstu materiāls
  • Visu ēdienu degustācija (pusdienas vai vakariņas, atbilstoši kursu programmai)
  • Ēdienu un dzērienu serviss
  • Citronūdens visu kursu laiku
  • Atbilstošu vīnu vai citu dzērienu degustācija (degustācijas apmērā)
  • Tēja vai kafija
  • PVN

Vispārīga svarīga informācija

  • Kursu kalendārs tiek sastādīts vienu reizi ceturksnī.
  • Viesistabas kursi notiek, ja grupā ir no 8 – 16 dalībniekiem.
  • Gadījumā, ja uz kursu piesakās mazāk dalībnieku, tas tiek pārcelts uz vēlāku datumu un iekļauts nākamajā kursu kalendārā.
  • Ja dalībnieku skaits pārsniedz 16, tad visi interesenti tiek iekļauti gaidīšanas sarakstā un, ja kāds no dalībniekiem atceļ savu piedalīšanos, mēs to darām zināmu gaidītājiem kursa notikšanas dienā.
  • Dāvanu kartes pieejamas uz visiem kursiem vai arī par fiksētu, dāvinātāja izvēlētu summu
  • Pērkot 3 kursus un vairāk atlaide 10% (maksājot vienā priekšapmaksas maksājumā).
  • Lūdzam informēt par alerģijām vai diētām vismaz divas dienas pirms kursa, lai mēs varētu nodrošināt īpašo vēlmju realizāciju.
  • Mums ir svarīgs Jūsu viedoklis! Esam priecīgi par visa veida atsauksmēm, lai uzlabotu savu piedāvājumu un kursu realizācijas kvalitāti. Nekautrējieties rakstīt vai zvanīt, un mēs ar pateicību uzklausīsim visus komentārus, kritiku un ierosinājumus!
  • Kursus var apmaksāt iepriekš ar bankas pārskaitījumu, kā arī atnākot pirms kursa skaidrā naudā vai ar visām izplatītajām maksājumu kartēm.

Norises vieta un pieteikšanās:

Vieta: Event Studio Viesistaba, Citadeles ielā 3, Rīgā, LV-1010

Papildus informācija par kulinārijas kursiem, vīna degustācijām un individuāliem pasākumiem ir atrodama mūsu mājas lapā http://www.viesistaba.lv

Pieteikšanās kursiem: Telefons: 23777419, e-pasts: rezervacijas@viesistaba.lv

Advertisements



%d bloggers like this: