Nosaukums | Datums | Šefpavārs | Cena |
Cūkgaļas ēdienu variācijas | 22.marts 18:00 otrdiena | Gatis Grosbergs | 45 EUR |
Klasiskie Francijas reģionu ēdieni | 23.marts 18:00 trešdiena | Raitis Ivanovs | 45 EUR |
Viesību bufetes galds | 29.marts 18:00 otrdiena | Gatis Grosbergs | 45 EUR |
Baltijas reģiona zivis | 30.marts 18:00 trešdiena | Raitis Ivanovs | 45 EUR |
Veģetārā virtuve pavasarī (krievu valodā) | 2. aprīlis 12:00 sestdiena | Pavels Maruščenko | 45 EUR |
Ķīnas virtuves variācijas | 5. aprīlis 18:00 otrdiena | Gatis Grosbergs | 45 EUR |
Jēŗa gaļas variācijas | 6. aprīlis 18:00 trešdiena | Raitis Ivanovs | 45 EUR |
Ātri pagatavojami ēdieni darba dienu vakariem | 9. aprīlis 12:00 sestdiena | Gatis Grosbergs | 45 EUR |
Francijas klasiskie ēdieni (krievu valodā) | 12. aprīlis18:00 otrdiena | Pavels Maruščenko | 45 EUR |
Klasiskie šuši | 13. aprīlis 18:00 trešdiena | Gatis Grosbergs | 45 EUR |
Pavasara salāti un uzkodas | 17. aprīlis 12:00 svētdiena | Raitis Ivanovs | 45 EUR |
Skandināvijas modernā virtuve | 19. aprīlis 18:00 otrdiena | Mārtiņš Poltiņņikovs | 45 EUR |
Klasiskie pasaules deserti | 20. aprīlis 18:00 trešdiena | Raitis Ivanovs | 45 EUR |
Indijas ēdieni (krievu valodā) | 23. aprīlis 12:00 sestdiena | Pavels Maruščenko | 45 EUR |
Nordic Star. Vīna meistarklase – degustācija „Kā radīt mūsdienīgu vīna karti augstākā līmeņa restorāniem” | 27. aprīlis 17:00 trešdiena | Hugues Lepin | 90 EUR |
Nordic Star. Praktiska pavāru meistarklase „Mūsdienīgas ēdienkartes izstrāde augstākās klases restorānā” | 28. aprīlis 11:00 ceturtdiena | Helene Darroze | 90 EUR |
Liellopu gaļas ēdienu variācijas | 10. maijs 18:00 otrdiena | Gatis Grosbergs | 45 EUR |
Itālijas klasiskie ēdieni (krievu valodā) | 11. maijs 18:00 trešdiena | Pavels Maruščenko | 45 EUR |
Baltijas reģiona zivis | 14. maijs 12:00 sestdiena | Raitis Ivanovs | 45 EUR |
Francijas klasiskie reģionu ēdieni | 17. maijs 18:00 otrdiena | Raitis Ivanovs | 45 EUR |
Pasaules eksotiskās zupas | 18. maijs 18:00 trešdiena | Gatis Grosbergs | 45 EUR |
Skandināvu mūsdienu virtuve | 21. maijs 12:00 sestdiena | Mārtiņš Poltiņņikovs | 45 EUR |
Baltijas jūras zivju ēdieni (krievu valodā) | 24. maijs 18:00 otrdiena | Pavels Maruščenko | 45 EUR |
Pasaules klasiskie deserti | 25. maijs 18:00 trešdiena | Raitis Ivanovs | 45 EUR |
Jūras veltes mūsu virtuvē (krievu valodā) | 28. maijs 12:00 sestdiena | Sergejs Šiporovs | 45 EUR |
Pasaules modes tendences: Fusion | 31. maijs 18:00 otrdiena | Gatis Grosbergs | 45 EUR |
Centrāltirgus tūre (angļu valodā) | 1.jūnijs 10:00 trešdiena | Raitis Ivanovs | 45 EUR |
Latīņamerikas variācijas | 4. jūnijs 12:00 sestdiena | Gatis Grosbergs | 45 EUR |
Itālijas reģionu ēdieni | 7. jūnijs 18:00 otrdiena | Eriks Aleksejevs | 45 EUR |
Kaukāza virtuve (krievu valodā) | 8. jūnijs 18:00 trešdiena | Pavels Maruščenko | 45 EUR |
Smalkas uzkodas vīna ballītei | 9.jūnijs 18:00 ceturtdiena | Gatis Grosbergs | 45 EUR |
Klasisko Jāņu ēdienu mūsdienīgās variācijas | 14. jūnijs 18:00 otrdiena | Gatis Grosbergs | 45 EUR |
Centrāltirgus tūre (angļu valodā) | 15. jūnijs 10:00 trešdiena | Raitis Ivanovs | 45 EUR |
Putnu gaļas ēdieni (krievu valodā) | 18. jūnijs 12:00 sestdiena | Pavels Maruščenko | 45 EUR |
Šokolādes deserti | 21. jūnijs 18:00 otrdiena | Raitis Ivanovs | 45 EUR |
Taizemes virtuves variācijas | 28. jūnijs 18:00 otrdiena | Gatis Grosbergs | 45 EUR |
Centrāltirgus tūre (angļu valodā) | 29. jūnijs 10:00 trešdiena | Raitis Ivanovs | 45 EUR |
Klasiskie Francijas ēdieni (krievu valodā) | 2. jūlijs 12:00 sestdiena | Pavels Maruščenko | 45 EUR |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Informācija par kursu norisi:
Visu Viesistabas kursu cenā ietilpst:
- Sagaidīšanas dzēriens
- Šefpavāra vadīta praktiska nodarbība ar visu dalībnieku līdzdarbošanos
- Visa nepieciešamā aprīkojuma un inventāra izmantošana
- Pierakstu materiāls
- Visu ēdienu degustācija (pusdienas vai vakariņas, atbilstoši kursu programmai)
- Ēdienu un dzērienu serviss
- Citronūdens visu kursu laiku
- Atbilstošu vīnu vai citu dzērienu degustācija (degustācijas apmērā)
- Tēja vai kafija
- PVN
Vispārīga svarīga informācija
- Kursu kalendārs tiek sastādīts vienu reizi ceturksnī.
- Viesistabas kursi notiek, ja grupā ir no 8 – 16 dalībniekiem.
- Gadījumā, ja uz kursu piesakās mazāk dalībnieku, tas tiek pārcelts uz vēlāku datumu un iekļauts nākamajā kursu kalendārā.
- Ja dalībnieku skaits pārsniedz 16, tad visi interesenti tiek iekļauti gaidīšanas sarakstā un, ja kāds no dalībniekiem atceļ savu piedalīšanos, mēs to darām zināmu gaidītājiem kursa notikšanas dienā.
- Dāvanu kartes pieejamas uz visiem kursiem vai arī par fiksētu, dāvinātāja izvēlētu summu
- Pērkot 3 kursus un vairāk atlaide 10% (maksājot vienā priekšapmaksas maksājumā).
- Lūdzam informēt par alerģijām vai diētām vismaz divas dienas pirms kursa, lai mēs varētu nodrošināt īpašo vēlmju realizāciju.
- Mums ir svarīgs Jūsu viedoklis! Esam priecīgi par visa veida atsauksmēm, lai uzlabotu savu piedāvājumu un kursu realizācijas kvalitāti. Nekautrējieties rakstīt vai zvanīt, un mēs ar pateicību uzklausīsim visus komentārus, kritiku un ierosinājumus!
- Kursus var apmaksāt iepriekš ar bankas pārskaitījumu, kā arī atnākot pirms kursa skaidrā naudā vai ar visām izplatītajām maksājumu kartēm.
Norises vieta un pieteikšanās:
Vieta: Event Studio Viesistaba, Citadeles ielā 3, Rīgā, LV-1010
Papildus informācija par kulinārijas kursiem, vīna degustācijām un individuāliem pasākumiem ir atrodama mūsu mājas lapā http://www.viesistaba.lv
Pieteikšanās kursiem: Telefons: 23777419, e-pasts: rezervacijas@viesistaba.lv